Hero
GlobalNeth

Maatwerkdiensten

Is Claimmanagement of Risicomanagement niet precies wat u zoekt, wilt u een soortgelijke dienst of bent u geïnteresseerd in een specifiek expertise van ons? Vraag naar de mogelijkheden.
Marco Eerden
Stel al uw vragen aan Marco Eerden
Marco is manager bij GlobalNeth en werkt elke dag samen met zijn collega’s om de klant maximaal te helpen. Op elk gebied is er wel een oplossing.

Een greep uit onze diensten

Schadebehandeling van A tot Z, voor al uw ca/casco-verkeerschade. Voor wagenparkbeheerders, riskmanagers of (buitenlandse) verzekeraars. In samenwerking met meer dan 100 partners handelen wij WAM-schades af die binnenkomen via het Groene Kaart systeem.

Indien er meerdere partijen betrokken zijn, zoeken wij uit wie de aansprakelijke partij is. Afhankelijk van de informatie die al reeds bekend is, zoeken wij uit wat er is gebeurd en wat de oorzaak is van de schade. Aan de hand van foto’s, eventuele getuigen en een schaderapport van de politie bepalen wij de aansprakelijke partij.

Schade in het buitenland is extra complex. Ieder land kent zijn eigen wetgeving en unieke werkwijzen. In de behandeling van buitenlandschades zijn een internationaal partnernetwerk met meertalige en ervaren schadebehandelaars, juridische kennis en vaardigheden cruciaal. Al jaren nemen wij voor meer dan 100 buitenlandse verzekeraars het (Letsel-)schadeproces uit handen op het moment dat een verzekerde schade heeft in Nederland of elders in Europa. Wij kennen als verzekeraar schade als geen ander en wij leveren dan ook betrouwbare, kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Bij een aanwezigheid van feitelijke verschil of bij vermoede van fraude, starten onze experts een waarheidsonderzoek. Onze gecertificeerde en goed getrainde coördinatoren voeren dit uit. Met allernieuwste interview- en onderzoekstechnieken, op basis van big data, wordt de waarheid achterhaald om eventuele maatregelen te nemen.

Indien er schade is gemeld kunnen wij voor u de schade snel en accuraat vaststellen. Onze deskundige medewerkers gebruiken verschillende methoden zoals (tele-)expertise en fraude controle.

Samen met u bekijken we hoe schades binnen uw bedrijf ontstaan en hoe deze te voorkomen zijn. Onze riskmanagers gaan met u in gesprek en maken de schadelast inzichtelijk. Wij leveren advies met preventieve maatregelen om uw schadelast beheersbaar te maken. Dit doen wij op tal van gebieden zoals bedrijf, brand, water, inbraak en diefstal schades.

Heeft u een juridische geschil, dan kunt u een beroep doen op onze eigen advocaten en juristen, zodat we deze dienst tegen aanvaardbare kosten kunnen bieden.

Zijn er mogelijkheden om gemaakte kosten voor schades te verhalen op de aansprakelijke partij? Wij zoeken dit direct en snel voor u uit en wij verhalen de gemaakte kosten.

Wij zijn er voor uw claim en schade behandeling

Alle specialismen onder één dak. Daarnaast bieden wij specialistische kennis op elk vlak. Leer onze specialisten kennen door contact op te nemen met Marco Eerden. Vanuit zijn brede netwerk binnen de organisatie zorgt hij ervoor dat de juiste specialisten voor u aan de slag gaan.
Marco Eerden

Laten we alvast kennis maken

Marco Eerden
Marco is manager bij GlobalNeth en werkt elke dag samen met zijn collega’s om de klant maximaal te helpen. Op elk gebied is er wel een oplossing.

Waarom GlobalNeth?

  • 200 jaar ervaring
  • Hoge klantwaardering
  • Alle kennis in huis

Onze partners

Partnerlogo Compensa
Partnerlogo Gothaer
Partnerlogo Huk-Coburg
Partnerlogo KBC
Partnerlogo Kooperativa
Partnerlogo Kravag
Partnerlogo Maaf
Partnerlogo Mapfre
Partnerlogo R+V
Partnerlogo Warta