Hero
GlobalNeth

Over ons

Achmea GlobalNeth richt zich op de afhandeling van nationale en internationale schades. Met onze claim-, risico- en maatwerkdiensten helpen wij verzekeraars, claimmanagers en riskmanagers. Onze ervaren claimmanagers werken klantgericht en snel. Zo beperken wij uw schadelast.

Achmea GlobalNeth is een handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen N.V., statutair gevestigd te Apeldoorn, K.v.K.nr. 08053410.

Onze kernwaarden

Deskundig

Deskundig
Door onze vele jaren aan ervaring met verzekeringen, schades en claims beschikken wij over heel veel kennis over alle vlakken van de verzekeringsbranche. Wat wij tijdens deze vele jaren hebben geleerd is dat vertrouwen een van de belangrijkste elementen is. Wij weten dat vertrouwen opgebouwd moet worden. Om dit op te bouwen, gaan wij graag met u in gesprek om een zo goed mogelijke zakelijke relatie te ontwikkelen. Wij nemen daarvoor onze tijd en werken hier hard voor. Wij streven ernaar om zo transparant mogelijk te zijn.
Als verzekeraar begrijpen wij uw schade als geen ander

Innovatief

Innovatief
Bij GlobalNeth werken wij met een modern claimsysteem dat continu wordt doorontwikkeld om efficiënt claims af te handelen. Wij bieden innovatieve oplossingen om onze klanten beter van dienst te zijn.
Morgen is de wereld een klein beetje anders

Betrokken

Betrokken
Met een NPS hoger dan 33, vallen wij qua klantwaardering in de categorie ‘Excellent’. Hier zijn wij erg trots op. Onze ervaring en kennis helpen ons met het behalen van deze score. Bij GlobalNeth staat klantwaardering hoog in het vaandel en wij doen er alles aan deze waardering hoog te houden. Om dit waar te maken, werken wij in vaste teams van schadebehandelaars die gespecialiseerd zijn in een regio binnen Europa. Ze beheersen de taal uitstekend en zijn op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving. Daarnaast zijn wij actief in meerdere internationale netwerken.

Deze specialisaties zorgen ervoor dat GlobalNeth uw schades en claims zo goed en efficiënt mogelijk kan afhandelen.
Wij verlenen onze diensten al aan meer dan 100 Europese verzekeraars
Hero

Wij zijn 200 jaar ervaring

Achmea is in 1811 opgericht in het Friese dorpje Achlum. In deze tijd konden families alles kwijtraken als de familieboerderij door bliksem of (hooi)brand verloren ging. Om dit financiële risico te beperken, besloten lokale boeren een maatschappij op te richten. Deze maatschappij werd ‘Onderlinge Waarborgmaatschappij Achlum’ genoemd en is de grondslag van Achmea. In de jaren daarna hebben er allerlei fusies van andere plaatselijke waarborgmaatschappijen plaatsgevonden. Achmea groeide uit tot een dienstverlener met alle mogelijke kennis op het gebied van verzekeren.

GlobalNeth maakt het mogelijk dat deze expertises en ervaring voor iedereen binnen handbereik zijn. Deze expertises bestaan bijvoorbeeld uit binnen- en buitenland schade, verschillende verzekeringen, zoals zorg, leven en schadeverzekeringen, en korte of lange termijn klanten. GlobalNeth levert hierdoor altijd maatwerk voor u en uw klanten!

Waarom GlobalNeth?

  • 200 jaar ervaring
  • Hoge klantwaardering
  • Alle kennis in huis
Marco Eerden

Laten we alvast kennis maken

Marco Eerden
Marco is manager bij GlobalNeth en werkt elke dag samen met zijn collega’s om de klant maximaal te helpen. Op elk gebied is er wel een oplossing.

Onze partners

Partnerlogo Compensa
Partnerlogo Gothaer
Partnerlogo Huk-Coburg
Partnerlogo KBC
Partnerlogo Kooperativa
Partnerlogo Kravag
Partnerlogo Maaf
Partnerlogo Mapfre
Partnerlogo R+V
Partnerlogo Warta