Hero
GlobalNeth

Risicomanagement

Van voorkomen tot actie. Verplaatsen in de klant. Onze risicomanagers brengen snel uw risico's en schades in kaart. Wij zorgen voor advies op maat.
Marco Eerden
Stel al uw vragen aan Marco Eerden
Marco is manager bij GlobalNeth en werkt elke dag samen met zijn collega’s om de klant maximaal te helpen. Op elk gebied is er wel een oplossing.

Onze expertise

Wij bieden hoge kwaliteit in het monitoren van risico's. Onze expertise in schadeverzekeringen omvat alle processen die nodig zijn om tot een kwalitatieve oplossing te komen voor het vermijden of afdekken van risico's.

Van een eenmalige preventieve actie tot een geheel risicobeheersingsplan.

Wij helpen u graag met het reduceren van uw totale schadelast.

Risicobeheersing plan

Het Risicobeheersing plan biedt u preventieve oplossingen die gericht zijn op het voorkomen en beperken van schade door brand, inbraak, water en diefstal. Een van onze ervaren riskmanagers brengt samen met u alle risico’s in kaart. De riskmanager adviseert u vervolgens hoe uw organisatie in de toekomst schades voorkomt. Zo maken wij samen met u de schadelast inzichtelijk en beheersbaar.

Onze coaches kunnen jaarlijks langskomen om de risico's te blijven monitoren. We bespreken ter plekke de schadedata en de daaruit voortvloeiende adviezen.

Waarom GlobalNeth?

  • 200 jaar ervaring
  • Hoge klantwaardering
  • Alle kennis in huis
Marco Eerden

Laten we alvast kennis maken

Marco Eerden
Marco is manager bij GlobalNeth en werkt elke dag samen met zijn collega’s om de klant maximaal te helpen. Op elk gebied is er wel een oplossing.

Onze partners

Partnerlogo Compensa
Partnerlogo Gothaer
Partnerlogo Huk-Coburg
Partnerlogo KBC
Partnerlogo Kooperativa
Partnerlogo Kravag
Partnerlogo Maaf
Partnerlogo Mapfre
Partnerlogo R+V
Partnerlogo Warta